Teks Pasrah Temanten, Teks Sambutan Resepsi Pengantin Jawa

- Kamis, 24 November 2022 | 23:40 WIB
Teks Pasrah Temanten, Teks Sambutan Resepsi Pengantin Jawa
Teks Pasrah Temanten, Teks Sambutan Resepsi Pengantin Jawa

SurabayaNetwork.id- Momen resepsi dalam setiap pernikahan menjadi hal paling penting bagi kedua mempelai beserta keluarga. Berikut teks pasrah temanten.

Banyak vendor event organizer yang menyediakan resepsi adat jawa lengkap dengan MC dan sambutan berbahasa jawa halus atau kromo inggil.

Kini siapa saja bisa memberikan pasrah temanten. Simak teks pasrah temanten berikut ini.

Baca Juga: Pendapatan PSK Burnik Situbondo Menurun karena Sering Hujan, Jika Apes Terjaring Satpol PP

Assalamu’alaikum Wr. Wb.

Nuwun, para pinisepuh ingkang satuhu kinabekten.

Bapak-bapak, Ibu-ibu, sadherek-sadherek saha dutaning besan ingkang dahat kinurmatan.

Saderengipun kula nyuwun sih pangapunten ingkang agung awit kula jumeneng ing mriki.

Panjenenganipun Bapak Raharjo, kula minangka wakilipun Bapak Mulyo Harjono sekaliyan ingkang wekdal punika mboten kuwawi matur, amargi Bapak Mulyo Harjono sekaliyan nembe ngeraosaken bombongin penggalih suka pari suka pikantuk sung-sung talining katresnan ingkang tanpa pepindhan.

Halaman:

Editor: Wirawan Dwi

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X